Charlotte Hyldgaard

Livet skal ikke bare overstås!

Det skal leves!

Det tror jeg på

Jeg tror på, at du skal leve livet, mens du er her. Jeg tror på at sætte spor og allerhelst i menneskers hjerter. Jeg tror på, at du skal stille dig selv spørgsmålene: Hvad vil livet med mig? Hvordan kan jeg bedst bidrage?

JEG vil leve, elske, lære og gøre en forskel, og det gør jeg bedst ved at støtte dig i at leve et liv fyldt af hverdagsglæde og mening.

Mine værdier er engagement, professionalisme og humor.

For mig er mentorskabet en hjertesag.

Min baggrund

Lidt om mig

Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med menneskers udvikling, 25 års erfaring kan jeg tilbyde dig. Så du kan være tryg i mine hænder.

Jeg vil hjælpe dig med al min ekspertise og alt mit hjerteblod. Jeg gør ingenting halvt, så forpligter du dig til et forløb, så går vi vejen SAMMEN!

Med i min bagage har jeg følgende uddannelser:

  • Mentor
  • Ergoterapeut
  • Certificeret life-, business og stresscoach.
  • NLP practitioner
  • Mindfulness practitioner
  • Metakognitiv stress-mentor

Privat er jeg mor til tre, Patrick på 25, Thea på 19 og Anna på 14 år.

Selv er jeg 49 år.

Jeg har været gift med min mand Gert i 18 år. Gert er landmand og er derudover selvstændig med et brændselsfirma. Og så er han min klippe.

Vi bor på landet i en lille landsby udenfor Roskilde, sammen med to høns (ræven har desværre lige ædt den tredje) og to katte.

Sagt om mig:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Charlotte guider dig kærligt igennem, og holder dig på sporet med opmuntrende vejledning, så du går derfra med en hel ny indsigt og en følelse af at være blevet bevidst på et nyt plan”

Min egen historie

Jeg elskede min mormor. Hun var farverig, smuk og spændende. Dagny hed hun, ny dag, og der var ikke noget bedre end at sidde ved hendes fødder og høre hende fortælle historier fra sin barndom.  Det var som at være der selv.Men min mormor havde tunge sten med sig i bagagen. Hun havde mistet ikke mindre end to af sine børn. Nu sad hun der som hjemmegående husmor, og livsglæden havde trange kår. Hun blev psykisk syg, tog alt for meget medicin og lå ofte i sengen.

Jeg vidste aldrig, om hun var sengeliggende, når jeg åbnede døren til deres hus, eller hun var frisk og glad. Men på de gode dage, kunne jeg distrahere hende fra sorgen. Når vi var kreative sammen, syede tøj, tegnede eller fortalte hinanden historier, så livede hun op. Hun tegnede min brudekjole, som hun så den for sig og ønskede sig så meget, at jeg blev lykkelig.

Jeg tror, at det er min mormors fortjeneste, at jeg valgte at arbejde med mennesker og blev ergoterapeut. For ergoterapeuter genoptræner folk gennem meningsfulde aktiviteter og hjælper mennesker, som har været gennem sygdom, ulykker og kriser tilbage til et godt hverdagsliv.

Gang på gang har jeg set, hvilken forskel det kunne gøre, når jeg sammen med en borger satte mål for hverdagen, og de trods store udfordringer skridt for skridt fandt deres kurs igen.

Livet har også bragt mig ud af kurs flere gange.

Jeg har stået ved utallige skilleveje.

Jeg blev fornylig spurgt, om jeg havde så stort et fokus på at skabe liv fyldt af glæde, levet uden fortrydelse, fordi jeg havde fået dødskysset.

Snarere vil jeg sige, at jeg har mærket livskysset. Jeg er så mange gange blevet rørt over menneskers historier. Mennesker, som har været så tæt på livets kant, og som derfor har lært sig at påskønne det.

Det har ikke kunnet undgå at påvirke mig og få mig til at sætte inderligt pris på livet.

Og jeg har selv ar på både krop og sjæl. Ar, som har fået mig til at værdsætte at være i live.

I dag har jeg gjort det til min levevej at hjælpe kvinder, som af forskellige årsager befinder sig ved en skillevej, og som er villige til at gå motiveret og handlekraftigt til værks for at skabe et liv fyldt af hverdagsglæde og mening.

Kvinder, som er livsmodne, livsbegærlige og reflekterende, men som har brug for en støttende hånd til at finde deres nye kurs i livet.

Livet er sgu så kort, det skal ikke bare overstås!

Det skal leves!

Og det bliver så meget lettere og sjovere, når vi kvinder står sammen og støtter hinanden undervejs.

Vil du med på rejsen mod hverdagsglæde?!