7 tips til mere hverdagsglæde

De ting, som betyder mest må aldrig blive ofre for de ting, som betyder mindst!

  1.  Kast dig ud i noget nyt. Afprøv en ny madopskrift en gang om ugen. Gå til en teaterforestilling eller koncert, du normalt ikke ville vælge. Afprøv en spændende ukendt restaurant.
  2. Se dine venner noget mere. Sæt det i system, så I ses mindst en gang om måneden. Sæt hinanden stævne på en cafe eller restaurant og snak et par timer, så det er let at gå til.
  3. Brug din krop. Meld din til en motionsform, som du synes er sjov, i stedet for en pligt. Aftal evt. med en ven, at I går til det sammen.
  4. Genoptag din barndomspassion. Find hæklenålen, frimærkesamlingen, malerpenslen eller guitaren frem af gemmerne og fordyb dig i en hobby.
  5. Forkæl dig selv. Drik et glas champagne en mandag aften, tag et varmt bad, køb et lækkert stykke chokolade eller sæt dig i en behagelig stol med en god bog.
  6. Gør lidt ekstra ud af din påklædning. Tag en flot farvestrålende kjole på til hverdag. Eller i før dig en lækker skjorte. Nyd den følelse af velbehag, det giver dig og givetvis også andre.
  7. Nær din krop. Husk de inderlige kys og kram, selv i hverdagen. Har du ingen at kysse på, så kram lidt ekstra med dine venner eller bestil en tid til velværemassage.

Det siger andre…

“Heart mapping har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er idag. Med min forretning i succes. Har tjent min første million på 6 måneder. Har fundet manden i mit liv. Flytter i hus om en måned. Lever af det jeg brænder allermest for i denne verden. Jeg havde min bussines som fokus, da jeg for knap et år siden, deltog i en sådan begivenhed, med Charlotte som guide. Alt er blevet opfyldt. Af det jeg puttede på mit Map. Det hele. Så vanvittigt ! Anbefaler på det varmeste! Det er det hele værd !!! I promise!”

Loona Magdalena, selvstændig

Den eneste form for mod du har brug for er modet til at følge dit hjerte….

Hvad drømmer DU om inderst inde?

Hvis ikke nu, hvornår så?

Jeg holder af hverdagen 
Jeg er vild med den 
Hold da helt ferie hvor jeg holder af hverdagen 
Jeg holder stinkende meget af hverdagen 

Dan Turell

Det er aldrig for sent…