Du får Intensiv mentoring og et kompas til livet…

Kære skønne, livsmodne kvinde

Livsudannelsen “Liv uden fortrydelse” er udarbejdet specielt til dig, som ønsker at få mest muligt ud af livet, mens du lever det.

Du er en pligtopfyldende, travl og passioneret kvinde, som ønsker forandring og en ny kurs i livet. Andre vil betegne dig som et “hjertemenneske”.

Du er villig til at indgå i et forløb, som hjælper dig med at finde ind til dit livsformål og som giver dig konkrete værktøjer og et kompas at navigere efter.

Du ønsker støtte til din personlige udvikling fra en engageret, inspirerende og professionel mentor, som med garanti kan motivere dig og hjælpe dig til handling og resultater.

Mentorforløbet varer et halvt år, og det vil ændre dit liv.

Du lærer en helt ny og bekymringsfri måde at være i livet på, får et nyt og støttende mindset og får skabt en hverdag fyldt af livsglæde.

Du kan læse om indholdet af forløbet længere nede på siden, og du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Kærligst Charlotte

Din udsigt under forløbet

Liv uden fortrydelse

Du får et liv fyldt med ro, overskud og hverdagsglæde

Du finder din kurs i livet og vejen til at få opfyldt dine inderste drømme og længsler

Du lærer effektive værktøjer, som du kan bruge til at navigere efter resten af dit liv

Du lærer at handle på dine drømme, slippe dine bekymringer og skaber et liv fyldt af hverdagsglæde og mening!

Særligt udformet til dig, som trænger til udsøgt selvforkælelse og er nået til et sted i livet, hvor det er tid til, at dine behov bliver mødt. Hvor du under dig selv det allerbedste og tillader dig selv den luksus det er at have din helt egen personlige mentor, som støtter dig helhjertet og engageret på din udviklingsvej.

Sådan foregår det:

Vi starter med en intensiv dag sammen, hvor vi via Heart Mapping får udarbejdet et livskompas til dig, og du når ind til essensen af dine drømme, værdier og længsler.

Med det i hånden laver vi din handleplan, så du ved helt konkret og lavpraktisk, hvad du skal gøre.

Og så følges vi ellers ad. Du arbejder videre med håndgribelige mål, og jeg støtter dig undervejs.

Du har mig under hele forløbet som livlinie og kan række ud efter behov.

Du får individuel mentoring hver 14. dag, så jeg kan støtte op om din udvikling og hjælpe dig med dine udfordringer.

Efter 2 måneder tager vi igen en hel dag sammen, som denne gang lærer dig powerfulde mentale værktøjer. Du lærer at slippe bekymringer og frygt  med udgangspunkt i den allernyeste viden om metakognitiv terapi.

Vi afslutter forløbet med en dag, hvor vi stiller skarpt på dine personlige mønstre. Du slipper gamle historier og  begrænsende overbevisninger. Fremover lader du dig ikke nøje, men tillader dig selv VIRKELIG at leve livet og få det allerbedste ud af det.

Jeg slipper dig ikke, før jeg er sikker på, at du er godt på vej på din livsrejse!

En samlet pakke til dig

Forløbet indeholder:

  • 3 livsforandrende  undervisningsdage, hvor du lærer de metoder og værktøjer, der giver dig et liv uden fortrydelse.
  • 12 individuelle mentorsamtaler over telefon eller skype, hvor du bliver holdt til ilden, og du oplever, at du bliver støttet og kan fastholde motivationen for forandring.
  • Den mest powerfulde journal i verden, som hjælper dig med at skabe overblik, få overblik og energi.
  • Lækker frokost og den smukkeste udsigt
  • Alt mit materiale, som kan inspirere og udvikle dig
  • Særlige gode tilbud på kropsterapi, yoga og selvforkælelse fra mine samarbejdspartnere
  • Afsluttende champagnebrunch og kursusbevis på din livsuddannelse

Din mentor:

Med mig som mentor, vil du opleve engagement, hjertevarme og humor.

Jeg har en solid faglig baggrund med op til flere certificerede uddannelser og en grunduddannelse som ergoterapeut.

Læg dertil 25 års erfaring fra arbejdet med menneskers udvikling. Det betyder, at du kan være 100 % tryg ved mine kompetencer.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Loona Magdalena, Selvstændig

” Forløbet har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er idag. Med min forretning i succes. Har tjent min første million på 6 måneder. Har fundet manden i mit liv. Flytter i hus om en måned. Lever af det jeg brænder allermest for i denne verden. Jeg havde min bussines som fokus, da jeg for knap et år siden, deltog i en sådan begivenhed, med Charlotte som guide. Alt er blevet opfyldt. Af det jeg puttede på mit Map. Det hele. Så vanvittigt ! Anbefaler på det varmeste! Det er det hele værd !!! I promise!”

Charlotte Andresen Vilsholm, Tekstforfatter

“Det bedste ved dine metoder er helt klart, at der arbejdes på en måde, hvor formuleringerne “testes” af begge hjernehalvdele. Jeg oplever, at man dermed OGSÅ kommer “under overfladen”, udenom det tillærte og over i det følelsesmæssige. Resultatet bliver samlet klart mere autentisk – hvilket øger kvaliteten af ens beslutninger efterfølgende. Absolut anbefalelsesværdigt – ikke mindst for den, der måske søger en ny retning i sit liv.”

Anette Ciraklar, Coach

”Heart Mapping gav mig en ro og blev en kæmpe øjenåbner for hvad jeg skal have fokus på i mit liv. Når jeg kigger på mit Heart Map bliver jeg fuld af fortrøstning og håb omkring hvad der er det vigtigste i mit liv, og det fylder mig med taknemmelighed. 
Hele processen var fin, men også grænseoverskridende, hvilket for mig kun er positivt. Jeg skal rykkes lidt ud over kanten for at se hvilken retning jeg skal i. 
Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen. ”

Anja Smed, Åndedrætsterapeut

”Mit Heart Map, er mit kompas til at finde vej til præcis det mit hjerte, dybest inde, længes efter lige nu og her.

Og det virker! Allerede dagen efter handlede jeg på flere af mine delmål og energien flød meget mere frit gennem dagen – jeg hvilede mere i mine opgaver – og det gav ro, plads til kærlighed og plads til nærvær – som er mine tre værdiord på mit Heart Map 

Smukke, smukke omgivelser!

Heart Mapping er et fantastisk bud på netop at folde kærligheden og længslen i vores egne hjerter ud, for så at kunne gå ud i verden med den vibration og smitte hele verden med kærlighed 

Livet skal ikke bare overstås! Det skal leves!

Praktisk information:

Forløbet starter op i august 2018 og tilbydes eksklusivt kun til 10 kvinder om året.

Workshops afholdes i Gundsølille ved Roskilde og mentorsessionerne enten over skype eller telefon. (Der går bus fra Roskilde lige til døren)

Workshopdagene er fra kl. 9.30-15 og afholdes hver anden måned. Sessionerne herimellem aftaler vi individuelt, så de matcher dine behov.

Forløbets varighed er et halvt år fra opstart.

Opstartdatoer: fredag den 10 august, onsdag den 15 august, fredag den 17 august, onsdag den 22 august, fredag den 24 august, onsdag den 29 august, fredag den 31 august, onsdag den 5 september, fredag den 7 september, onsdag den 12 september.

Investering: 6495, – per måned, i alt 38970,- ex. moms. Med mulighed for at betale i rater.

Vi afslutter forløbet med champagnebrunch for at fejre dine resultater.

Så hvad gør du nu, hvis du ønsker et livsforandrende mentorforløb og at skabe et liv uden fortrydelse?

Du skriver til mig via kontaktformularen  eller du sender mig en sms på 21 43 51 34

Så kontakter jeg dig for en uforpligtende, afklarende samtale.

Kærligst Charlotte

Ps. Bonus ved tilmelding inden den 1 juli. En unik selvforkælelses-overraskelse, som jeg planlægger til dig undervejs i forløbet.

Tid til at handle på dine drømme og få et liv fyldt af hverdagsglæde?!