Find frem til din kerne-essens og opnå passionsdreven succes som soloselvstændig

Kender du til følelsen af, at din branding ikke står knivskarpt?

Er du uklar på, hvem du egentligt har som målgruppe?

Har du en fornemmelse af, at du “roder” i din kommunikation?

Oplever du, at du er nødt til at gå efter “rugbrødsarbejde” fremfor at kunne leve af det, du er allermest passioneret omkring?

Bliver du ved med at klække nye ideer uden sådan rigtig at få hul igennem?

Hvis du kan genkende dig selv i ovenstående, vil du have gavn af workshoppen: “Find din kerneessens!”

Gennem en velafprøvet og virksom metode, som kaldes Heart Mapping, bliver du guidet trin for trin til afklaring.

  • Du vil blive fuldstændig klar på, HVEM du hjælper med HVAD og HVORFOR
  • Du vil finde frem til dine favoritkunder
  • Du vil nå ind til essensen af dit særlige bidrag til verden, som du  både er vildt passioneret omkring, men som du også kan leve af
  • Du vil skille dig markant ud fra andre på markedet
  • Du vil få en tydelig og overskuelig plan over dine næste skridt og en følelse af overblik

Workshoppen er for passionsdrevne selvstændige, der gerne vil bidrage til verden gennem deres virke, men som har brug for at nå ind til deres kerneessens for at stå langt skarpere i deres branding og kommunikation. Og derved få nemmere ved at målrette markedsføring og salg og slå igennem som selvstændig.

Du skal være villig til at skære ind til benet og gøre en personlig indsats. Du kommer ikke udenom, at det kan være skræmmende, fordi du må vælge ting fra i processen mod at finde frem til din særlige unikke kerneessens. Til gengæld vil du, når du har fundet dit HVORFOR, opleve en kæmpe lettelse og en synlighed, der vil gøre det så meget lettere for dig at opnå passionsdreven succes fremover.

Det helt særlige ved Heart Mapping metoden er, at den integrerer dit ubevidste med det bevidste, og du på den måde finder ind til en kurs, hvor du er dig selv og dine værdier tro. Så du kan holde fast i en balance som selvstændig og bevarer overskud og energi uden at brænde ud, som du ellers kan risikere, når du ikke er lykkes med at finde helt ind til din kerneessens. For når du driver virksomhed fra din kerne, fylder du  uvilkårligt dig selv op med livsglæde og mening.