Bestil en introsamtale her

Ved samtalen tager vi udgangspunkt i, hvor du er i dit selvstændige virke, hvor du ønsker at komme hen, og om jeg kan være dig til hjælp på vejen.

Samtalen er en mundsmag på mine længerevarende mentorforløb, så du kan lære mig at kende.

Du vil få værdifuld sparring og et helikopterperspektiv på din situation.

Samtalen foregår i landsbyen Gundsølille, 30 min fra Rådhuspladsen, bus til døren fra Roskilde. Her vil dine skuldre automatisk falde ned, mens du hviler dit blik over det smukkeste landskab, og kaffen bliver skænket for dig.

Samtalen kan også foregå over telefonen, men overvej om du ikke skal unde dig selv en stund herude, hvor fuglene synger og alt ånder ro. Vi har tilmed storke ;-))

Der er kun 10 samtaler ledige per måned, som bookes efter først til mølle princippet.

Pris 300,- som overføres på MobilePay inden samtalen på 21 43 51 34

Jeg vil glæde mig til at møde dig.

Kærligst Charlotte


Katrine Lerche

“Jeg bookede en samtale med Charlotte, for at få lidt mentorhjælp til at strikke alle mine skills og idéer sammen. På 10 minutter havde hun med helikopteragtigt falkeblik spottet hvad jeg var for én, og foreslået en retning som var ny for mig, men som straks gav så meget mening, og en fantastisk mavefornemmelse. 
Jeg gik derfra med nogen rigtig gode værktøjer til min videre færd, og jeg kan varmt anbefale Charlotte til at hjælpe dig, hvis du er faret lidt vild i din kurs.”

Katrine LercheSelvstændig
Christina Mai Møller

“Tusind tak for et kæmpe wakeup call Charlotte. Jeg var begyndt at drømme men åbenbart alt for småt. Du fik mig ud over comfort zone på et øjeblik – tillidsfuld og ægte er du.

Christina Mai MøllerSelvstændig
Bonnie Piilgaard Phillipsen

“Charlotte vil jeg på det varmeste anbefale, hun er god til hurtigt at sætte sig ind i andres situation og derved give konkrete metoder til at man kan ændre de udfordringer der er, til noget mere balanceret og til en bedre hverdag.
Tusind tak Charlotte”

Bonnie Piilgaard PhillipsenBEng-ingeniør
Jane M Pedersen

”Jeg stod ved en skillevej i forbindelse med job og manglede mentoring. Det blev et overraskende vigtigt skub videre i min personlige udvikling. Jeg har fået konkrete værktøjer, i form af mit eget Heart Map og undervisning i metakognitiv terapi, som har hjulpet mig til at kunne slippe ”stress-tanker”.
Derudover er Charlotte et skide dejligt menneske at tilbringe tid i sin udvikling med – kærligt imødekommende, meget inspirerende og med en oprigtig opbakning i min omlægning af nye mønstre. Jeg har fået mit eget livskompas og meget mere glæde i min hverdag. Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger”
Jane M Pedersen”

Jane M PedersenPædagog

Lidt om mig

Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med menneskers udvikling, 25 års erfaring kan jeg tilbyde dig. Så du kan være tryg i mine hænder.

Jeg vil hjælpe dig med al min ekspertise og alt mit hjerteblod. Jeg gør ingenting halvt, så forpligter du dig til et forløb, så går vi vejen SAMMEN!

Med i min bagage har jeg følgende uddannelser:

  • Mentor
  • Ergoterapeut
  • Certificeret life-, business og stresscoach.
  • NLP practitioner
  • Mindfulness practitioner
  • Metakognitiv stress-mentor

Privat er jeg mor til tre, Patrick på 25, Thea på 19 og Anna på 14 år.

Selv er jeg 49 år.

Vi bor på landet i en lille landsby udenfor Roskilde, hvor der er den dejligste udsigt over marker så langt øjet rækker.

Her vil du mærke dine skuldre falde ned og kunne høre din egen stemme.

Hvis du er særlig heldig, ser du en stork 😉

Sagt om mig:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Charlotte guider dig kærligt igennem, og holder dig på sporet med opmuntrende vejledning, så du går derfra med en hel ny indsigt og en følelse af at være blevet bevidst på et nyt plan”

“Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op for hvor mislykket, ulykkelig, magtesløs man føler sig. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.”

Vi kan bilde os selv ind, at tiden endnu ikke er den rette. Men for at noget nyt kan begynde, må vi finde modet til at handle.