Personlig mentor

Trænger du til et samtalerum om det der ligger dig på sinde?

Har du mistet retningen eller passionen i arbejdslivet?

Står du ved en skillevej?

Har du brug for specifik sparring på en bestemt udfordring som soloselvstændig?

Kunne du trænge til et helikopterblik på din situation?

Måske genkender du dette:

  • Du bekymrer dig og overtænker
  • Du føler dig energiforladt og overvældet
  • Du er forvirret og handlingslammet
  • Du laver overspringshandlinger
  • Du står for at skulle træffe en vanskelig beslutning
  • Du er begyndt at tvivle på dig selv
  • Du er tæt på at give op

Så er det måske tid til, at du giver dig selv en stund, hvor der er plads til, at du trækker vejret og får sparring og støtte fra en erfaren mentor.

Tid til en givende samtale med et skarpt helikopterblik på dit liv…

check Du får sat et  kærligt “spejl” op foran dig og når til afklaring.

check Du får intens opmærksomhed fra en livserfaren mentor, der selv har gået vejen.

check Du får tydelig rådgivning og virksomme værktøjer.

check Du får klar retning og en konkret handleplan.

check Du får ro til at høre din egen stemme og finde din kurs igen.

Pris per session af 1 1/2 times varighed:  1200,-

Ex moms til virksomheder/selvstændige

Samtalerne finder sted på mit kontor i Gundsølille, lige uden for Roskilde. Der går bus til døren. Det er 30 minutters bilkørsel fra København. De kan også foregå over telefonen.

Book en tid her:


Katrine Lerche

“Jeg bookede en samtale med Charlotte, for at få lidt mentorhjælp til at strikke alle mine skills og idéer sammen. På 10 minutter havde hun med helikopteragtigt falkeblik spottet hvad jeg var for én, og foreslået en retning som var ny for mig, men som straks gav så meget mening, og en fantastisk mavefornemmelse. 
Jeg gik derfra med nogen rigtig gode værktøjer til min videre færd, og jeg kan varmt anbefale Charlotte til at hjælpe dig, hvis du er faret lidt vild i din kurs.”

Katrine LercheSelvstændig
Bonnie Piilgaard Phillipsen

“Charlotte vil jeg på det varmeste anbefale, hun er god til hurtigt at sætte sig ind i andres situation og derved give konkrete metoder til at man kan ændre de udfordringer der er, til noget mere balanceret og til en bedre hverdag.
Tusind tak Charlotte”

Bonnie Piilgaard PhillipsenBEng-ingeniør
Loona Magdalena,

” Forløbet har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er idag. Med min forretning i succes. Har tjent min første million på 6 måneder. Har fundet manden i mit liv. Flytter i hus om en måned. Lever af det jeg brænder allermest for i denne verden. Jeg havde min bussines som fokus, da jeg for knap et år siden, deltog i en sådan begivenhed, med Charlotte som guide. Alt er blevet opfyldt. Af det jeg puttede på mit Map. Det hele. Så vanvittigt ! Anbefaler på det varmeste! Det er det hele værd !!! I promise!”

Loona Magdalena,selvstændig
Jeanne de Renouard

”Charlottes helt unikke pædagogiske indføring i metakognitiv terapi gav en klar forståelse for et enklere værktøj til at slippe tankemylder og grublerier. Allerede efter første undervisningsgang fik jeg hands on eller rettere minds on på en ”besat” tanke med grublerier, som havde givet mig mange søvnløse nætter, og jeg fik stoppet ved Trigger tanken. Det gav et helt nyt perspektiv med et konkret fokuspunkt, som førte til en anderledes opmærksomhed på selve problemet. Jeg overvandt bekymringerne og tog et modigt og kraftfuldt valg. Og sov skønt om natten. Charlotte får mig til at handle på trods af indre modstand! Og så havde jeg slet ikke set, hvad mit hjerte bar af viden omkring mit nye virke, hvilket manifesterede sig gennem Heart Mapping metoden.”

Jeanne de RenouardSelvstændig
Jane M Pedersen

”Jeg stod ved en skillevej i forbindelse med job og manglede mentoring. Det blev et overraskende vigtigt skub videre i min personlige udvikling. Jeg har fået konkrete værktøjer, i form af mit eget Heart Map og undervisning i metakognitiv terapi, som har hjulpet mig til at kunne slippe ”stress-tanker”.
Derudover er Charlotte et skide dejligt menneske at tilbringe tid i sin udvikling med – kærligt imødekommende, meget inspirerende og med en oprigtig opbakning i min omlægning af nye mønstre. Jeg har fået mit eget livskompas og meget mere glæde i min hverdag. Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger”
Jane M Pedersen”

Jane M PedersenPædagog