Har du symptomer på stress, angst eller præstationsangst?

Har du tendens til at overtænke, gruble eller bekymre dig for meget?

Er du mellem 16-25?

Den 16 januar opstarter jeg et gruppeforløb for unge, som har et ønske om at lære nye tankestrategier og opnå mental styrke og trivsel.

Tilgangen vil være metakognitiv og adskiller sig markant fra traditionel gruppeterapi. Det vil snarere kunne betragtes som et kursusforløb.

Da jeg hidtil kun har haft individuelle forløb, vil jeg tilbyde gruppeforløbet til en introduktionspris, og der vil kun være 4 deltagere på holdet.

Prisen vil være 2598,-

Vi vil mødes 5 gange i tidsrummet mellem 16-17.30.
Det vil foregå centralt i Roskilde i Ro’s Kilde, Vindingevej 34E, 4000 Roskilde, tæt på Roskilde station.

Send mig en mail på info@mentorskab.dk eller en sms på 21 43 51 34, hvis en af pladserne skal være din.

Kærligst Charlotte Hyldgaard

Metakognitiv coach & mentor
Charlottehyldgaard.dk
Tlf. 21 43 51 34

Eva

“Jeg har haft utrolig stor glæde af mødet med metakognitiv terapi hos Charlotte. Jeg var begyndt at have nogle stress-lignende symptomer som hjertebanken, tankemylder og sov dårligt. Samtidigt havde jeg en fornemmelse af, at det overhovedet ikke hjalp, når jeg holdt fri og forsøgte at slappe af; tværtimod så var det som om hjernen bare kørte mere på højtryk.

Charlotte introducerede mig til meget nyttige ord og forståelser, som i den grad gav mening for mig. Jeg har lært, at jeg ikke har godt af for meget indre fokus, og at jeg faktisk kan flytte min opmærksomhed til mere ydre fokus og på den måde skabe ro i mine tanker og opmærksomhed.

Jeg har lært at konstatere, at der kommer tanker til mig, men at jeg kan lade dem være og ikke give dem opmærksomhed. Og jeg har lært, at når min hjerne og min opmærksomhed bliver restitueret, ja så forsvinder de kropslige symptomer.

Det lyder utrolig simpelt, og det er det faktisk også. Jeg tænker det som afspænding for min hjerne.”

 

Eva

Lidt om mig

Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med menneskers udvikling, 25 års erfaring kan jeg tilbyde dig. Så du kan være tryg i mine hænder.

Med i min bagage har jeg følgende uddannelser:

  • Metakognitiv coach
  • Mentor
  • Ergoterapeut
  • Certificeret life-, business og stresscoach.
  • NLP practitioner
  • Mindfulness practitioner

Privat er jeg mor til tre, Patrick på 25, Thea på 21 og Anna på 16 år.

Selv er jeg 51 år.

Sagt om mig:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Charlotte guider dig kærligt igennem, og holder dig på sporet med opmuntrende vejledning, så du går derfra med en hel ny indsigt og en følelse af at være blevet bevidst på et nyt plan”

“Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op for hvor mislykket, ulykkelig, magtesløs man føler sig. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.”