Få hjælp til at blive angstfri med metakognitiv terapi

Styrer angsten dit liv og din hverdag?

Forhindrer angst dig i at gøre ting, du gerne vil?

Bekymrer du dig alt for meget?

Oplever du, at du ikke kan kontrollere dine bekymringer og grublerier?

Er du angst for angsten?

Har du forgæves forsøgt at blive af med din angst på alverdens måder?

Med metakognitiv terapi lærer du en ny epokegørende metode til at håndtere dine tankeprocesser og dermed kunne lade dine angsttanker være og i stedet være optaget af at leve livet.

Metoden er enkel, skånsom og effektiv. Den kan anvendes både med børn, unge og voksne.

Forældre vil have stor gavn af at lære metoden, så de ikke kommer til at forværre barnets angst, men kan understøtte terapien. På den måde vil barnet langt hurtigere blive angstfri.

I modsætning til andre terapiformer går du ikke ind og forsøger at ændre tanker eller prøver at stoppe dem.

For effekten heraf er ikke effektiv på lang sigt.

I metakognitiv terapi lærer du i stedet at kontrollere dine tankeprocesser.

Metoden er på mange måder et opgør med de kendte metoder til at forstå og behandle angst.

 • Du lærer, at du selv kan kontrollere dine tankeprocesser.
 • Du vil opnå psykisk fleksibilitet og styrke.
 • Du vil blive handlekraftig. 
 • Du vil genvinde overskud og energi. 
 • Du vil komme til at sove bedre.

Metakognitiv terapi gør sit indtog verden over, fordi det er enkelt og brugbart, som Tine siger her:

“De metakognitive teknikker ‘var som at se lyset’.  Jeg blev i stand til at sortere i og kontrollere mine tankeprocesser i forhold til de ting, jeg konkret kunne gøre noget ved, og lade resten passere. Bare den ‘lille’ ting, at lade resten passere, satte energi og psykisk overskud fri. Jeg tog kontrollen over mit liv igen. 

Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.  Metakognitiv terapi er en åbenbaring. Det er egentlig så enkelt, og derfor så brugbart.  Jeg har genvundet min livsglæde. Jeg er blevet handlekraftig og har fået et mentalt overskud. “

Tine Stub Gade

Metakognitiv terapiforløb indeholder:

 • 5 individuelle sessioner
 • En personlig mappe og notesbog til forløbet
 • Din egen personlige problemformulering, hvor du kan få et overblik over dine strategier og vejen ud af angst
 • En lydfil som hjælper dig med at træne din opmærksomhed
 • Hjemmeopgaver mellem hver mødegang
 • En plan for hvordan du undgår tilbagefald

Hvordan får du hjælp?

Send en sms på 21 43 51 34 for at bestille tid eller bestil tid herunder.

Pris per session: 795, –

Virksomheder + moms.

Samtalerne finder sted på mit kontor i Gundsølille, lige uden for Roskilde. Der går bus til døren. Det er 30 minutters bilkørsel fra København. Opfølgende samtaler kan forgå over telefonen.


Jeanne de Renouard

”Charlottes helt unikke pædagogiske indføring i metakognitiv terapi gav en klar forståelse for et enklere værktøj til at slippe tankemylder og grublerier. Allerede efter første undervisningsgang fik jeg hands on eller rettere minds on på en ”besat” tanke med grublerier, som havde givet mig mange søvnløse nætter, og jeg fik stoppet ved Trigger tanken. Det gav et helt nyt perspektiv med et konkret fokuspunkt, som førte til en anderledes opmærksomhed på selve problemet. Jeg overvandt bekymringerne og tog et modigt og kraftfuldt valg. Og sov skønt om natten. Charlotte får mig til at handle på trods af indre modstand! Og så havde jeg slet ikke set, hvad mit hjerte bar af viden omkring mit nye virke, hvilket manifesterede sig gennem Heart Mapping metoden.”

Jeanne de RenouardSelvstændig
Tine Stub Gade

“Jeg havde det personligt svært. Jeg brugte meget tid på at bekymre mig om ALT! Jeg blev bestormet af tanker, som låste mig fast, så jeg følte, at jeg ingen vegne kom. Jeg var meget grådlabil, var bitter, sov elendigt, havde svært ved at finde glæde og acceptere, hvordan mit liv så ud.  Jeg har i forbindelse med min sygemelding deltaget i kognitiv terapi flere gange. Hver gang er jeg endt ved start. Jeg havde ikke udviklet mig, havde ikke ‘knækket koden’, eller så virkede den kode bare ikke på mig.

De Metakognitive teknikker ‘var som at se lyset’.  Jeg blev i stand til at sortere i og kontrollere mine tankeprocesser i forhold til de ting, jeg konkret kunne gøre noget ved, og lade resten passere. Bare den ‘lille’ ting, at lade resten passere, satte energi og psykisk overskud fri. Jeg tog kontrollen over mit liv igen. 

Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.

I dag har jeg fået et flexjob, en arbejdsplads hvor de syntes, at jeg er et fantastisk match. Jeg tror på mig selv. Jeg har fået en rygsæk med redskaber, som jeg ved, jeg skal bruge resten af mit liv, og som jeg, til forskel fra tidligere metoder / terapier kan huske …  Metakognitiv terapi er en åbenbaring. Det er egentlig så enkelt, og derfor så brugbart.  Jeg har genvundet min livsglæde. Jeg er blevet handlekraftig og har fået et mentalt overskud. Så 5 store stjerner fra mig!”

Tine Stub GadePædagogmedhjælper