Få effektiv hjælp til at komme af med din depression ved hjælp af metakognitiv terapi

Bruger du meget tid på bekymringer, grublerier og spekulationer?

Føler du dig trist, udkørt, energiforladt og handlingslammet?

Har du oplevelsen af at være i en osteklokke?

Har du trang til at isolere dig og trække dig fra omverdenen?

Kunne du tænke dig at lære en helt ny, konstruktiv og virksom måde at håndtere dine tanker på?

I metakognitiv terapi går du, i modsætning til andre terapiformer, ikke ind og forsøger at ændre tanker eller prøver at stoppe dem.

For virkningen heraf er ikke holdbar på lang sigt.

I metakognitiv terapi lærer du i stedet at kontrollere dine tankeprocesser.

Metoden er ukompliceret, effektiv og enkel og på mange måder et opgør med de kendte metoder til at forstå og behandle depression.

 • Du lærer, at du selv kan kontrollere dine tankeprocesser. 
 • Du vil opnå psykisk fleksibilitet og styrke.
 • Du vil blive handlekraftig. 
 • Du vil genvinde overskud og energi. 
 • Du vil få lyst til livet igen.

Metakognitiv terapi gør sit indtog verden over, fordi det er enkelt og brugbart, som Tine siger her:

“De Metakognitive teknikker ‘var som at se lyset’.  Jeg blev i stand til at sortere i og kontrollere mine tankeprocesser i forhold til de ting, jeg konkret kunne gøre noget ved, og lade resten passere. Bare den ‘lille’ ting, at lade resten passere, satte energi og psykisk overskud fri. Jeg tog kontrollen over mit liv igen. 

Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.  Metakognitiv terapi er en åbenbaring. Det er egentlig så enkelt, og derfor så brugbart.  Jeg har genvundet min livsglæde. Jeg er blevet handlekraftig og har fået et mentalt overskud. “

Tine Stub Gade

Metakognitiv terapiforløb indeholder:

 • Individuelle sessioner (typisk et sted mellem 6-12 sessioner)
 • En personlig mappe og notesbog til forløbet
 • Din egen personlige problemformulering, hvor du kan få et overblik over dine strategier og vejen ud af stress, angst eller depression
 • En lydfil som hjælper dig med at træne din opmærksomhed
 • Hjemmeopgaver mellem hver mødegang
 • En plan for hvordan du undgår tilbagefald

Hvordan får du hjælp?

Send en sms på 21 43 51 34 for at bestille tid eller book en tid herunder.

Obs. Der er sene eftermiddags- og aftentider om tirsdagene.

Hvis ingen af tiderne passer dig, så send en mail, og vi finder ud af det.

Hvis du gerne vil høre mere om metoden først eller har spørgsmål, kan du skrive til mig på mail info@mentorskab.dk eller ringe til mig på 21 43 51 34.

Hvor finder jeg dig?

Samtalerne finder sted på mit kontor i Gundsølille, lige uden for Roskilde.

Her er fred og ro, og udsigt over marker så langt dit øje rækker.

Parkering foran huset.

Der går bus til døren. Det er 30 minutters bilkørsel fra København. Huset er gult med sort tag, og der er indgang foran huset af ståltrappen.

Hvad koster det?

Pris for første session 895,-

Dernæst kan der købes et forløb på 5 sessioner for 3975,- ( svarende til 795,- per session)

Enkeltstående sessioner 895,-

Virksomheder + moms.

Betaling skal foregå forud og kan ske enten kontant, via bankoverførsel Nordea: reg. 2275, kontonummer 4388-259-596 eller MobilePay: 621062

Der gives ikke penge retur. Forløb skal anvendes inden for 6 mdr. fra køb.

Der kan findes en ny tid, hvis der meldes afbud 48 timer før en session, i modsat fald indgår sessionen i forløbet og der betales for den.

Charlotte Hyldgaard

Metakognitiv coach & mentor

Aut. ergoterapeut med 25 års erfaring


Jeanne de Renouard

”Charlottes helt unikke pædagogiske indføring i metakognitiv terapi gav en klar forståelse for et enklere værktøj til at slippe tankemylder og grublerier. Allerede efter første undervisningsgang fik jeg hands on eller rettere minds on på en ”besat” tanke med grublerier, som havde givet mig mange søvnløse nætter, og jeg fik stoppet ved Trigger tanken. Det gav et helt nyt perspektiv med et konkret fokuspunkt, som førte til en anderledes opmærksomhed på selve problemet. Jeg overvandt bekymringerne og tog et modigt og kraftfuldt valg. Og sov skønt om natten. Charlotte får mig til at handle på trods af indre modstand!”

Jeanne de RenouardSelvstændig
Tine Stub Gade

“Jeg havde det personligt svært. Jeg brugte meget tid på at bekymre mig om ALT! Jeg blev bestormet af tanker, som låste mig fast, så jeg følte, at jeg ingen vegne kom. Jeg var meget grådlabil, var bitter, sov elendigt, havde svært ved at finde glæde og acceptere, hvordan mit liv så ud.  Jeg har i forbindelse med min sygemelding deltaget i kognitiv terapi flere gange. Hver gang er jeg endt ved start. Jeg havde ikke udviklet mig, havde ikke ‘knækket koden’, eller så virkede den kode bare ikke på mig.

De Metakognitive teknikker ‘var som at se lyset’.  Jeg blev i stand til at sortere i og kontrollere mine tankeprocesser i forhold til de ting, jeg konkret kunne gøre noget ved, og lade resten passere. Bare den ‘lille’ ting, at lade resten passere, satte energi og psykisk overskud fri. Jeg tog kontrollen over mit liv igen.

Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.

I dag har jeg fået et flexjob, en arbejdsplads hvor de syntes, at jeg er et fantastisk match. Jeg tror på mig selv. Jeg har fået en rygsæk med redskaber, som jeg ved, jeg skal bruge resten af mit liv, og som jeg, til forskel fra tidligere metoder / terapier kan huske …  Metakognitiv terapi er en åbenbaring. Det er egentlig så enkelt, og derfor så brugbart.  Jeg har genvundet min livsglæde. Jeg er blevet handlekraftig og har fået et mentalt overskud. Så 5 store stjerner fra mig!”

Tine Stub GadePædagogmedhjælper