Få effektiv hjælp til at komme af med din stress ved hjælp af metakognitiv terapi

Har du tankemylder?

Svært ved at sove om natten?

Oplever du fysiske symptomer som f.eks. hjertebanken, trykken for brystet, svimmelhed?

Har du svært ved at huske?

Bekymrer du dig for meget?

Metakognitiv terapi tilbyder en ny og virksom måde til at reducere stress

I modsætning til andre terapiformer går du ikke ind og forsøger at ændre tanker eller prøver at stoppe dem.

For virkningen heraf er ikke holdbar på lang sigt.

I metakognitiv terapi lærer du i stedet at kontrollere dine tankeprocesser.

Metoden er ukompliceret, effektiv og enkel og på mange måder et opgør med de kendte metoder til at forstå og behandle stress.

Hvad opnår du?

 • Du lærer, at du selv kan kontrollere dine tankeprocesser. 
 • Du vil opnå psykisk fleksibilitet og styrke.
 • Du vil blive handlekraftig. 
 • Du vil genvinde overskud og energi. 
 • Du vil komme til at sove bedre.

Metakognitiv terapi gør sit indtog verden over, fordi det er enkelt og brugbart, som Eva siger her:

“Jeg har haft utrolig stor glæde af mødet med metakognitiv terapi hos Charlotte. Jeg var begyndt at have nogle stress-lignende symptomer som hjertebanken, tankemylder og sov dårligt. Samtidigt havde jeg en fornemmelse af, at det overhovedet ikke hjalp, når jeg holdt fri og forsøgte at slappe af; tværtimod så var det som om hjernen bare kørte mere på højtryk.

Jeg har lært, at jeg ikke har godt af for meget indre fokus, og at jeg faktisk kan flytte min opmærksomhed til mere ydre fokus og på den måde skabe ro i mine tanker og opmærksomhed. Jeg har lært at konstatere, at der kommer tanker til mig, men at jeg kan lade dem være og ikke give dem opmærksomhed. Og jeg har lært, at når min hjerne og min opmærksomhed bliver restitueret, ja så forsvinder de kropslige symptomer. Det lyder utrolig simpelt, og det er det faktisk også. Jeg tænker det som afspænding for min hjerne.”

Metakognitiv terapiforløb indeholder:

 • Individuelle sessioner (typisk et sted mellem 5-12 sessioner, første session varer halvanden time, resten ca. 50-60 min.)
 • En notesbog til forløbet
 • Din egen personlige problemformulering, hvor du kan få et overblik over dine strategier og vejen ud af stress, angst eller depression
 • En lydfil som hjælper dig med at træne din opmærksomhed
 • Hjemmeopgaver mellem hver mødegang
 • En plan for hvordan du undgår tilbagefald

Hvordan får du hjælp?

Bestil tid herunder på booking knapperne.

Obs. Der er sene eftermiddags- og aftentider om torsdagene.

Hvis ingen af tiderne passer dig, så send en mail, og vi finder ud af det.

Hvis du gerne vil høre mere om metoden først eller har spørgsmål, kan du skrive til mig på mail info@mentorskab.dk eller ringe på tlf. 21 43 51 34

Hvor finder jeg dig?

Du kan vælge mellem sessioner centralt i Roskilde i Ro’s Kilde eller på landet I Gundsølille, lidt uden for Roskilde.

Ro’s Kilde ligger 5 min. fra Roskilde Station, Vindingvej 34E, 4000 Roskilde. Indgang midt i bygningen.

I samtalerummet i Gundsølille, Kildevanggårdsvej 6, 4000,  er der udsigt over marker, så langt øjet rækker.

Gode parkeringsforhold foran huset. Indgang af trappen til førstesalen.

Der går bus til døren. Det er 30 minutters bilkørsel fra København.

Hvad koster det?

Pris for opstartsamtale: 1098,- ( Varer op til halvanden time)

Ønsker du herefter et forløb, kan du købe et klippekort på 4  sessioner til en samlet pris af 3592,- , svarende til 898,- per session (Varighed af sessionerne ca. 60 min.)

Eller du kan købe enkeltstående sessioner for 998,-

Virksomheder + moms

Eva

“Jeg har haft utrolig stor glæde af mødet med metakognitiv terapi hos Charlotte. Jeg var begyndt at have nogle stress-lignende symptomer som hjertebanken, tankemylder og sov dårligt. Samtidigt havde jeg en fornemmelse af, at det overhovedet ikke hjalp, når jeg holdt fri og forsøgte at slappe af; tværtimod så var det som om hjernen bare kørte mere på højtryk, når jeg ikke var på arbejde eller var optaget af eller koncentreret om noget. Charlotte introducerede mig til meget nyttige ord og forståelser, som i den grad gav mening for mig. Jeg har lært, at jeg ikke har godt af for meget indre fokus, og at jeg faktisk kan flytte min opmærksomhed til mere ydre fokus og på den måde skabe ro i mine tanker og opmærksomhed. Jeg har lært at konstatere, at der kommer tanker til mig, men at jeg kan lade dem være og ikke give dem opmærksomhed. Og jeg har lært, at når min hjerne og min opmærksomhed bliver restitueret, ja så forsvinder de kropslige symptomer. Det lyder utrolig simpelt, og det er det faktisk også. Jeg tænker det som afspænding for min hjerne.”

EvaUnderviser
Johnny

“Da jeg opsøgte Charlotte første gang var mit hoved fyldt med negative myldertanker i en sådan grad, at jeg ikke kunne finde ro i mig selv og mistrivedes.

Allerede efter få besøg hos Charlotte havde hun fået ændret mit mindset, fra et kaotisk indre fokus, til et roligt ydre fokus.

Jeg var blevet i stand til at lade negative tanker passere og ændre fokus.

Det har fuldstændig ændret mig liv og jeg føler mig frigjort og gladere.

Det kunne jeg aldrig have gjort uden Charlotte.”

JohnnyIt Konsulent
Jeanne de Renouard

”Charlottes helt unikke pædagogiske indføring i metakognitiv terapi gav en klar forståelse for et enklere værktøj til at slippe tankemylder og grublerier. Allerede efter første undervisningsgang fik jeg hands on eller rettere minds on på en ”besat” tanke med grublerier, som havde givet mig mange søvnløse nætter, og jeg fik stoppet ved Trigger tanken. Det gav et helt nyt perspektiv med et konkret fokuspunkt, som førte til en anderledes opmærksomhed på selve problemet. Jeg overvandt bekymringerne og tog et modigt og kraftfuldt valg. Og sov skønt om natten. Charlotte får mig til at handle på trods af indre modstand! Og så havde jeg slet ikke set, hvad mit hjerte bar af viden omkring mit nye virke, hvilket manifesterede sig gennem Heart Mapping metoden.”

Jeanne de RenouardSelvstændig
Jane M Pedersen

”Jeg stod ved en skillevej i forbindelse med job og manglede mentoring. Det blev et overraskende vigtigt skub videre i min personlige udvikling. Jeg har fået konkrete værktøjer, i form af mit eget Heart Map og undervisning i metakognitiv terapi, som har hjulpet mig til at kunne slippe ”stress-tanker”.
Derudover er Charlotte et skide dejligt menneske at tilbringe tid i sin udvikling med – kærligt imødekommende, meget inspirerende og med en oprigtig opbakning i min omlægning af nye mønstre. Jeg har fået mit eget livskompas og meget mere glæde i min hverdag. Jeg giver mine allervarmeste anbefalinger”
Jane M Pedersen”

Jane M PedersenPædagog