Mit navn er Charlotte Hyldgaard,

Jeg hjælper dig fra overvældelse, og tvivl til fanden-i-voldsk handlekraft!

Det personlige mentorforløb er udarbejdet specielt til dig, som ønsker støtte til at finde retning, mental styrke og handlekraft i dit liv.

Dig, som kender til følelsen af at udsætte livet og ikke rigtig får taget handling på dine drømme og længsler.

Dig, som mangler energi og overskud og har en følelse af, at du skal hive dig selv op ved nakkehårene.

Dig, som ikke længere kan mærke, hvad der gør dig glad.

Du ved inderst inde godt, at det er tid til livsforandring, til at du tager ansvar, slipper dine bekymringer og begynder at handle!

Tiden er kommet til at finde en ny livskurs, som er sand og meningsfuld for dig, som tager udgangspunkt i det menneske du er, i dine værdier, og det du gerne vil bidrage med her i livet. Hvor du finder ind til kernen af dine drømme og  lever et liv fra hjertet. Og får taget HANDLING og får skabt forandring.

Se indhold af forløbet herunder eller bestil en introsamtale og hør nærmere:

Personligt mentorforløb

Nedenstående forløb på 3 trin er det optimale livsforandrende forløb, du kan give dig selv.

Du kan dog også købe trinnene særskilt og/eller enkelte mentorsessioner. Du har altid mulighed for at komme ud til en introsamtale.

Trin 1: Din livskurs

Vi starter med en intensiv dag sammen, hvor du når ind til essensen af dine drømme, værdier og længsler. Du får udarbejdet et Heart Map, som bliver dit fremtidige livskompas. Du finder ind til kernen af, hvad du ønsker at bidrage med her i livet, både arbejdsmæssigt og privat og får udarbejdet en helt konkret og håndgribelig retning. Når du går herfra, er det med en specifik plan for, hvad du vil handle på det næste år.

Trin 2: Dit nye stærke og bekymringsfrie mindset

Du får virksomme mentale værktøjer. Du lærer at slippe bekymringer og frygt  med udgangspunkt i den allernyeste viden om metakognitiv terapi og opnår et stærkt og fleksibelt mindset.

Trin 3: Din handlekraft

Du lærer en effektiv måde til at skabe handling i dit liv, som du vil kunne bruge på alle dine livsområder. Arbejdsmæssigt og privat. Du vil stoppe med at overtænke, udskyde, vente på det rigtige øjeblik og lytte til din egen negative overbevisninger. Du vil få den vildeste handlekraft, så du får taget action på dine drømme og rent faktisk tør udleve dem.

Fremover lader du dig ikke nøje, men tillader dig selv VIRKELIG at leve livet og få det allerbedste ud af det.

  • Du får et kompas for livet, et nyt, modigt og fleksibelt mindset og den vildeste viljestyrke og handlekraft
  • Du får et livsforandrende forløb, der lærer dig at slippe bekymringer og tage handling på dine livsdrømme
  • Du får roen til at se indad og finde frem til dine dybeste værdier og følge dit hjertes guiding
  • Du får den bedste personlige kalender i verden til at holde dig fast i handling og forandring
  • Du får intensiv, individuel støtte fra en engageret og dygtig mentor med 25 års erfaring, som støtter dig gennem 3 måneder.
  • Efter forløbet vil du have fundet din nye kurs, som udspringer af dine kerneværdier, din personlighed og dine inderste længsler og drømme og du vil udleve dine drømme.

Du får individuel mentoring under hele forløbet, så jeg kan støtte op om din udvikling og fastholde dig i at handle. Jeg vil som din mentor guide og støtte dig hele vejen med engagement, humor og professionalisme. Vi vil tale sammen over telefonen hver 14. dag.

Investering:

4990,- per dag, i alt 14970,- incl. moms ( virksomheder ex moms)

Mentoringen er en bonus, som er indeholdt i forløbet for at støtte dig og fastholde dig bedst muligt. Den indgår uden beregning, når du investerer i hele forløbet.  ( Værdi 3000,-)

Der vil være mulighed for at betale i 3 rater.

Har du lyst til at høre nærmere om forløbet og lære mig at kende, så kan du bestille en introsamtale.

Din mentor:

Med mig som mentor, vil du opleve engagement, hjertevarme og humor.

Jeg har en solid faglig baggrund med op til flere certificerede uddannelser og en grunduddannelse som ergoterapeut.

Læg dertil 25 års erfaring fra arbejdet med menneskers udvikling. Det betyder, at du kan være 100 % tryg ved mine kompetencer.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Loona Magdalena, Selvstændig

” Forløbet har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er idag. Med min forretning i succes. Har tjent min første million på 6 måneder. Har fundet manden i mit liv. Flytter i hus om en måned. Lever af det jeg brænder allermest for i denne verden. Jeg havde min bussines som fokus, da jeg for knap et år siden, deltog i en sådan begivenhed, med Charlotte som guide. Alt er blevet opfyldt. Af det jeg puttede på mit Map. Det hele. Så vanvittigt ! Anbefaler på det varmeste! Det er det hele værd !!! I promise!”

Charlotte Andresen Vilsholm, Tekstforfatter

“Det bedste ved dine metoder er helt klart, at der arbejdes på en måde, hvor formuleringerne “testes” af begge hjernehalvdele. Jeg oplever, at man dermed OGSÅ kommer “under overfladen”, udenom det tillærte og over i det følelsesmæssige. Resultatet bliver samlet klart mere autentisk – hvilket øger kvaliteten af ens beslutninger efterfølgende. Absolut anbefalelsesværdigt – ikke mindst for den, der måske søger en ny retning i sit liv.”

Anette Ciraklar, Coach

”Heart Mapping gav mig en ro og blev en kæmpe øjenåbner for hvad jeg skal have fokus på i mit liv. Når jeg kigger på mit Heart Map bliver jeg fuld af fortrøstning og håb omkring hvad der er det vigtigste i mit liv, og det fylder mig med taknemmelighed. 
Hele processen var fin, men også grænseoverskridende, hvilket for mig kun er positivt. Jeg skal rykkes lidt ud over kanten for at se hvilken retning jeg skal i. 
Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen. ”

Anja Smed, Åndedrætsterapeut

”Mit Heart Map, er mit kompas til at finde vej til præcis det mit hjerte, dybest inde, længes efter lige nu og her.

Og det virker! Allerede dagen efter handlede jeg på flere af mine delmål og energien flød meget mere frit gennem dagen – jeg hvilede mere i mine opgaver – og det gav ro, plads til kærlighed og plads til nærvær – som er mine tre værdiord på mit Heart Map 

Smukke, smukke omgivelser!

Heart Mapping er et fantastisk bud på netop at folde kærligheden og længslen i vores egne hjerter ud, for så at kunne gå ud i verden med den vibration og smitte hele verden med kærlighed 

For at noget nyt kan begynde, må vi vove afskeden med det, vi er i

Praktisk information:

Du finder mig i Gundsølille ved Roskilde, ude på landet, hvor der er fuglesang og udsigt over marker.  (Der går bus fra Roskilde lige til døren)

Undervisningsdagene  foregår i tidsrummet mellem 10-14 efter aftale med dig.

Så hvad gør du nu, hvis du ønsker et livsforandrende mentorforløb, som får dig til at tage handling på dine inderste drømme og giver dig et stærkt mindset?

Du skriver til mig via kontaktformularen  eller du sender mig en sms på 21 43 51 34

Eller du kontakter mig for en uforpligtende introsamtale.

Kærligst Charlotte

Metoder:

Heart Mapping er en velafprøvet metode med dokumenteret effekt, som kombinerer meditation, coachende spørgsmål og en kreativ proces.

Metoden er inspireret af Goal Mapping, udviklet af Bryan Mayne, som siden 1995 har hjulpet mere end 4 millioner mennesker med at opnå succes i deres liv.

Jeg har valgt at videreudvikle min egen metode, som ikke er drevet af ydre præstation og mål, men på indre værdier og byggende på mentoring og mindfulness.

I Heart Mapping anvender du skiftevis din venstre konkrete hjernehalvdel og din højre kreative og på den måde, når du forbi dine ydre begrænsninger og helt ind til dine ubevidste værdier og drømme.

Metakognitiv terapi er udviklet af psykolog og professor Adrian Wells og har dokumenteret effekt. Jeg har taget min uddannelse som metakognitiv stressmentor hos metakognitivt Institut og herfra stammer metoderne.

De ting der betyder mest, må aldrig blive ofre for de ting, som betyder mindst

Livet skal ikke bare overstås!

Klar til at give slip på dine bekymringer?

Tilmeld dig her og modtag straks dit første værktøj.