Inspirerende fællesskab med andre kvinder..

Kære skønne kvinde

Gruppeforløbet “Liv med mening” er udarbejdet specielt til dig, som ønsker at finde en ny kurs i livet og trives med at være en del af et støttende fællesskab.

Du er en livsmoden kvinde fyldt af passion, men også med ansvarsfølelse og indimellem spænder de to ting ben for hinanden.

Du står måske foran et svært og vigtigt livsvalg, ved en skillevej hvor du har brug for at træffe en beslutning. Eller du har lige truffet den og har behov for støtte på vejen.

Det kan være såvel arbejdsmæssigt, hvor du kan mærke, at der skal til at ske noget andet. Du trives ikke længere optimalt, hvor du er, og du oplever, at du alt for ofte skal trække dig selv op ved nakkehårene og skal tage dig sammen.

Du længes efter at skabe et arbejdsliv, hvor du kan bidrage med det, du brænder for, og hvor du virkelig trives. Du overvejer at skifte branche, job eller blive selvstændig.

Måske er det privat, at du mærker tvivlens stemme. Hvor livet har mistet sin gnist, og du din begejstring, og den ene dag bare tager den anden. Du kan ikke længere føle, hvad der gør dig glad og giver livet mening. Du er lidt for ofte trist og træt og mangler overskud til at ændre på det.

Du har længe mærket, at det er tid til livsforandring, og du længes efter at finde en ny kurs i livet. En kurs, som er sand og meningsfuld for dig, og som tager udgangspunkt i den kvinde du er, i dine værdier og det du gerne vil bidrage med her i livet.

Du har et stort ønske om at finde ind til kernen af dine drømme og begynde at udleve dem, men du er forvirret, fordi der er så mange muligheder og veje at gå.

Du er villig til at indgå i et forløb, som hjælper dig med at finde ind til dit livsformål og lærer dig at lytte til dit hjerte. Et forløb, som giver dig konkrete værktøjer og et livskompas at navigere efter.

Du ønsker støtte til din personlige udvikling fra en engageret, inspirerende og professionel mentor, som med garanti kan motivere dig og hjælpe dig til handling og resultater.

Efter forløbet vil du have fundet din nye kurs, som udspringer af dine kerneværdier, din personlighed og dine inderste længsler og drømme,

Du vil helt konkret få et livskompas, som du fremover kan navigere efter og som vil føre til, at du får skabt et liv fyldt af livsglæde og mening.

Du lærer en helt ny og bekymringsfri måde at være i livet på og får et nyt og støttende mindset.

I gruppeforløbet vil du lære andre fantastiske kvinder at kende, som kan udvikle sig til tætte, facadefri relationer. Hvor du kan være dig selv med alt, det du indeholder, og hvor du kan få støtte og inspiration med mulighed for, at I kan løfte hinanden.

Forløbet har det samme indhold som det individuelle forløb, men uden samme intensive 1:1 mentoring.

Til gengæld får du gevinsten ved at lære andre kvinder på udviklingsvej  rigtigt godt at kende.

Der er maksimalt 6 kvinder på holdet, så jeg har rig mulighed for at støtte engageret og helhjertet op om dig. Samtidig vil jeg facilitere forløbet undervejs og holde jer skarpt, målrettet og kærligt på sporet og til ilden.

Forløbet fordrer, at du er villig til at tage handling og at indgå i et forløb, som er positivt livsforandrende. Og så er du i besiddelse af humor, for vi skal have det sjovt undervejs. 😉

Du kan læse om indholdet af forløbet længere nede på siden, og du er til enhver tid velkommen til at kontakte mig og høre mere.

Kærligst Charlotte

Giv dig selv muligheden for ro, refleksion og eftertanke i omgivelser, hvor du kan se langt og får freden til at lytte til din egen indre stemme.

Liv uden fortrydelse – Gruppeforløb

Du finder din kurs i livet og får opfyldt dine inderste drømme og længsler

Du lærer effektive værktøjer, som du kan bruge til at navigere efter resten af dit liv

Du finder ind til meningen med dit liv

Du lærer at tage handling

Du får et liv fyldt med ro, overskud og hverdagsglæde

Et fællesskab med andre kvinder, som støtter og hjælper hinanden på deres udviklingsvej

Et forløb, hvor du oplever, hvilken forskel det gør, at kvinder løfter hinanden.

Et forløb, hvor jeg er facilitator af processen, og hvor du føler dig som en del af en gruppe, der hepper og bidrager til hinandens vækst.

En livsuddannelse med mulighed for at skabe nye berigende relationer.

Sådan foregår det:

Vi starter med en intensiv dag sammen, hvor vi via Heart Mapping får udarbejdet et livskompas til dig, og du når ind til essensen af dine drømme, værdier og længsler.

Med det i hånden laver vi din handleplan, så du ved helt konkret og lavpraktisk, hvad du skal gøre.

Og så følges vi ellers ad. Du arbejder videre med håndgribelige mål, og i facebookgruppen, som jeg opretter hemmeligt til jer, støtter I hinanden og får masser af støtte og inspiration fra mig.

Du har mig under hele forløbet som livlinie og kan række ud efter behov.

Efter 2 måneder tager vi igen en hel dag sammen, som denne gang lærer dig powerfulde mentale værktøjer. Du lærer at slippe bekymringer og frygt med udgangspunkt i den allernyeste viden om metakognitiv terapi.

Vi afslutter med en dag, hvor vi stiller skarpt på dine personlige mønstre. Du slipper gamle historier og begrænsende overbevisninger og lærer at være modig. Fremover lader du dig ikke nøje, men tillader dig selv VIRKELIG at leve livet og få det allerbedste ud af det.

En samlet pakke til dig

Forløbet indeholder:

  • 3 livsforandrende workshopdage, hvor du lærer de metoder og værktøjer, der giver dig et liv med mening.
  • Medlemskab af lukket facebookgruppe med sparring og støtte
  • Den mest powerfulde journal i verden, som hjælper dig med at skabe overblik, få overblik og energi.
  • Lækker frokost og den smukkeste udsigt
  • Alt mit materiale, som kan inspirere og udvikle dig
  • Særlige gode tilbud på kropsterapi, yoga og selvforkælelse fra mine samarbejdspartnere
  • Afsluttende champagnebrunch og kursusbevis på din livsuddannelse

Din mentor:

Med mig som mentor, vil du opleve engagement, hjertevarme og humor.

Jeg har en solid faglig baggrund med op til flere certificerede uddannelser og en grunduddannelse som ergoterapeut.

Læg dertil 25 års erfaring fra arbejdet med menneskers udvikling. Det betyder, at du kan være 100 % tryg ved mine kompetencer.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Loona Magdalena, Selvstændig

” Forløbet har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er idag. Med min forretning i succes. Har tjent min første million på 6 måneder. Har fundet manden i mit liv. Flytter i hus om en måned. Lever af det jeg brænder allermest for i denne verden. Jeg havde min bussines som fokus, da jeg for knap et år siden, deltog i en sådan begivenhed, med Charlotte som guide. Alt er blevet opfyldt. Af det jeg puttede på mit Map. Det hele. Så vanvittigt ! Anbefaler på det varmeste! Det er det hele værd !!! I promise!”

Charlotte Andresen Vilsholm, Tekstforfatter

“Det bedste ved dine metoder er helt klart, at der arbejdes på en måde, hvor formuleringerne “testes” af begge hjernehalvdele. Jeg oplever, at man dermed OGSÅ kommer “under overfladen”, udenom det tillærte og over i det følelsesmæssige. Resultatet bliver samlet klart mere autentisk – hvilket øger kvaliteten af ens beslutninger efterfølgende. Absolut anbefalelsesværdigt – ikke mindst for den, der måske søger en ny retning i sit liv.”

Anette Ciraklar, Coach

”Heart Mapping gav mig en ro og blev en kæmpe øjenåbner for hvad jeg skal have fokus på i mit liv. Når jeg kigger på mit Heart Map bliver jeg fuld af fortrøstning og håb omkring hvad der er det vigtigste i mit liv, og det fylder mig med taknemmelighed. 
Hele processen var fin, men også grænseoverskridende, hvilket for mig kun er positivt. Jeg skal rykkes lidt ud over kanten for at se hvilken retning jeg skal i. 
Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen. ”

Anja Smed, Åndedrætsterapeut

”Mit Heart Map, er mit kompas til at finde vej til præcis det mit hjerte, dybest inde, længes efter lige nu og her.

Og det virker! Allerede dagen efter handlede jeg på flere af mine delmål og energien flød meget mere frit gennem dagen – jeg hvilede mere i mine opgaver – og det gav ro, plads til kærlighed og plads til nærvær – som er mine tre værdiord på mit Heart Map 

Smukke, smukke omgivelser!

Heart Mapping er et fantastisk bud på netop at folde kærligheden og længslen i vores egne hjerter ud, for så at kunne gå ud i verden med den vibration og smitte hele verden med kærlighed 

Livet skal ikke bare overstås! Det skal leves!

Praktisk information:
Forløbet starter op fredag den 24 august, og der er kun 6 pladser på holdet.

Workshops afholdes i Gundsølille ved Roskilde og mentorsessionerne enten over skype eller telefon. (Der går bus fra Roskilde lige til døren)

Workshopdagene er fra kl. 9.30-15 og afholdes hver anden måned. .

Forløbets varighed er et halvt år fra opstart.

Investering er 1997,- per måned, 11982,- incl moms i alt

Der er mulighed for betaling i rater.

Vi afslutter forløbet med champagnebrunch for at fejre dine resultater.

Så hvad gør du nu, hvis du ønsker et livsforandrende mentorforløb og at skabe et liv med mening?

Du skriver til mig via kontaktformularen  eller du sender mig en sms på 21 43 51 34

Så kontakter jeg dig for en uforpligtende, afklarende samtale.

Kærligst Charlotte

Ps. Ved tilmelding inden den 15 juli får du to individuelle mentorsamtaler med i købet.

Kontakt mig

Klar til at give slip på dine bekymringer?

Tilmeld dig her og modtag straks dit første værktøj.