Du får ro og overblik i omgivelser, hvor du kan høre din egne stemme

De personlige mentorforløb “Liv med mening” er udarbejdet specielt til dig, som ønsker støtte til at finde en ny kurs i livet.

Du står måske foran et svært og vigtigt valg, en skillevej i livet, hvor du har brug for at træffe en beslutning.

Det kan være arbejdsmæssigt, hvor du kan mærke, at der skal til at ske noget andet. Du trives ikke længere optimalt, hvor du er, og du oplever, at du alt for ofte skal trække dig selv op ved nakkehårene og skal tage dig sammen.

Du længes efter at skabe et arbejdsliv, hvor du kan bidrage med det, du brænder for, og hvor du virkelig trives. Du overvejer at skifte branche, job eller blive selvstændig.

Eller måske er det privat, at du mærker tvivlens stemme. Hvor livet har mistet sin gnist, og du din begejstring, og den ene dag bare tager den anden.

Du kan ikke længere føle, hvad der gør dig glad og giver dit liv mening. Du er lidt for ofte trist og træt og mangler overskud til at ændre på det.

Du ved inderst inde godt, at det er tid til livsforandring, til at du tager ansvaret for at skabe et liv med mening og substans.

Tid til at finde en ny livskurs, som er  sand og meningsfuld for dig, som tager udgangspunkt i det menneske du er, i dine værdier, og det du gerne vil bidrage med her i livet.

Du har et stort ønske om at finde ind til kernen af dine drømme, til at leve et liv fra hjertet, men du er forvirret, fordi der er så mange muligheder og veje at gå. Og måske er du også bange, som man jo er, når der er vigtige ting på spil.

Jeg vil som din mentor guide og støtte dig hele vejen med engagement, humor og professionalisme.

Efter forløbet vil du have fundet din nye kurs, som udspringer af dine kerneværdier, din personlighed og dine inderste længsler og drømme,

Du vil helt konkret få et livskompas, som du fremover kan navigere efter og som vil føre til, at du får skabt et liv fyldt af livsglæde og mening.

Du kan booke en tid til en uforpligtende gratis samtale for at afklare, om det er noget for dig.

Kærligst Charlotte

Vælg mellem disse forløb:

 • Livskompas

Du får lavet et personligt Heart Map, som bliver dit fremtidige livskompas og din konkrete handlingsplan.

 • Du får intensiv mentoring og et kompas for livet
 • Du får roen til at se indad og finde frem til dine dybeste værdier og følge dit hjertes guiding
 • Du bliver klar over nøjagtig hvilke handlinger du skal tage
 • Du får mulighed for at få støtte til at holde kursen efterfølgende
 • Du får lækker frokost og forplejning på dagen

Din investering vil være 4775,-

Opfølgende sessioner for 1195,- per session.

 • Livskurs

Du får lavet et personligt Heart Map, som bliver dit fremtidige livskompas og din konkrete handlingsplan og herudover bliver du holdt til ilden de næste tre måneder, så du kommer godt afsted på din nye kurs.

 • Du får intensiv mentoring og et kompas for livet
 • Du får roen til at se indad og finde frem til dine dybeste værdier og følge dit hjertes guiding
 • Du bliver klar over nøjagtig hvilke handlinger du skal tage
 • Du får støtte til at holde kursen undervejs med 3 opfølgende sessioner
 • Du får den bedste personlige kalender i verden til at holde dig fast i handling og forandring
 • Du får lækker frokost og forplejning på dagen

Investering 7775,-

 • Livsuddannelse

Vi starter med en intensiv dag sammen, hvor vi via Heart Mapping får udarbejdet et livskompas til dig, og du når ind til essensen af dine drømme, værdier og længsler. Med det i hånden laver vi din handleplan, så du ved helt konkret og lavpraktisk, hvad du skal gøre.

Og så følges vi ellers ad. Du arbejder videre med håndgribelige mål, og jeg støtter dig undervejs. Du har mig under hele forløbet som livlinie og kan række ud efter behov.

Du får individuel mentoring under hele forløbet, så jeg kan støtte op om din udvikling og fastholde dig i at handle. Alt i alt får du 9 personlige mentorsessioner.

Efter 2 måneder tager vi igen en hel dag sammen, som denne gang lærer dig powerfulde mentale værktøjer. Du lærer at slippe bekymringer og frygt  med udgangspunkt i den allernyeste viden om metakognitiv terapi, så du kan fastholde kursen og opnå et stærk og fleksibelt mindset og handlekraft.

Vi afslutter forløbet med en dag, hvor vi stiller skarpt på dine personlige mønstre. Du slipper gamle historier og  begrænsende overbevisninger. Fremover lader du dig ikke nøje, men tillader dig selv VIRKELIG at leve livet og få det allerbedste ud af det.

 • Du får 3 intensive undervisningsdage, som giver dig et kompas for livet, et nyt, modigt og fleksibelt mindset og den vildeste viljestyrke og handlekraft
 • Du får et livsforandrende forløb med støtte fra din helt egen mentor i et halvt år, alt i alt 9 intensive mentorsessioner
 • Du får fundet dine dybeste værdier og dit hjertets længsler
 • Du får den bedste personlige kalender i verden til at holde dig fast i handling og forandring
 • Du får lækker frokost og forplejning på dagene
 • Du får gode og understøttende tilbud til din livsforandring fra mine kompetente samarbejdspartnere, på yoga, massage, kropsterapi og velvære

Investering: 5999,- – per måned, i alt 35997,- incl moms.

Med mulighed for at betale i rater.

De ting der betyder mest, må aldrig blive ofre for de ting, som betyder mindst

Du får:

 • Et fremtidigt livskompas, der holder dig fast på din nye livskurs, så du skaber handling og resultater
 • Intensiv, individuel støtte fra en engageret og dygtig mentor med 25 års erfaring
 • Den mest powerfulde journal i verden, som hjælper dig med at skabe overblik, få overblik og energi.
 • Lækker frokost og den smukkeste udsigt
 • Alt mit materiale, som kan inspirere og udvikle dig
 • Særlige gode tilbud på kropsterapi, yoga og selvforkælelse fra mine samarbejdspartner

Din mentor:

Med mig som mentor, vil du opleve engagement, hjertevarme og humor.

Jeg har en solid faglig baggrund med op til flere certificerede uddannelser og en grunduddannelse som ergoterapeut.

Læg dertil 25 års erfaring fra arbejdet med menneskers udvikling. Det betyder, at du kan være 100 % tryg ved mine kompetencer.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Metoder:

Heart Mapping er en velafprøvet metode med dokumenteret effekt, som kombinerer meditation, coachende spørgsmål og en kreativ proces.

Metoden er inspireret af Goal Mapping, udviklet af Bryan Mayne, som siden 1995 har hjulpet mere end 4 millioner mennesker med at opnå succes i deres liv.

Jeg har valgt at videreudvikle min egen metode, som ikke er drevet af ydre præstation og mål, men på indre værdier og byggende på mentoring og mindfulness.

I Heart Mapping anvender du skiftevis din venstre konkrete hjernehalvdel og din højre kreative og på den måde, når du forbi dine ydre begrænsninger og helt ind til dine ubevidste værdier og drømme.

Metakognitiv terapi, som indgår i sølv og guld pakken er udviklet af psykolog og professor Adrian Wells og har dokumenteret effekt. Jeg har taget min uddannelse som metakognitiv stressmentor hos metakognitivt Institut og herfra stammer metoderne.

Loona Magdalena, Selvstændig

” Forløbet har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er idag. Med min forretning i succes. Har tjent min første million på 6 måneder. Har fundet manden i mit liv. Flytter i hus om en måned. Lever af det jeg brænder allermest for i denne verden. Jeg havde min bussines som fokus, da jeg for knap et år siden, deltog i en sådan begivenhed, med Charlotte som guide. Alt er blevet opfyldt. Af det jeg puttede på mit Map. Det hele. Så vanvittigt ! Anbefaler på det varmeste! Det er det hele værd !!! I promise!”

Charlotte Andresen Vilsholm, Tekstforfatter

“Det bedste ved dine metoder er helt klart, at der arbejdes på en måde, hvor formuleringerne “testes” af begge hjernehalvdele. Jeg oplever, at man dermed OGSÅ kommer “under overfladen”, udenom det tillærte og over i det følelsesmæssige. Resultatet bliver samlet klart mere autentisk – hvilket øger kvaliteten af ens beslutninger efterfølgende. Absolut anbefalelsesværdigt – ikke mindst for den, der måske søger en ny retning i sit liv.”

Anette Ciraklar, Coach

”Heart Mapping gav mig en ro og blev en kæmpe øjenåbner for hvad jeg skal have fokus på i mit liv. Når jeg kigger på mit Heart Map bliver jeg fuld af fortrøstning og håb omkring hvad der er det vigtigste i mit liv, og det fylder mig med taknemmelighed. 
Hele processen var fin, men også grænseoverskridende, hvilket for mig kun er positivt. Jeg skal rykkes lidt ud over kanten for at se hvilken retning jeg skal i. 
Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen. ”

Anja Smed, Åndedrætsterapeut

”Mit Heart Map, er mit kompas til at finde vej til præcis det mit hjerte, dybest inde, længes efter lige nu og her.

Og det virker! Allerede dagen efter handlede jeg på flere af mine delmål og energien flød meget mere frit gennem dagen – jeg hvilede mere i mine opgaver – og det gav ro, plads til kærlighed og plads til nærvær – som er mine tre værdiord på mit Heart Map 

Smukke, smukke omgivelser!

Heart Mapping er et fantastisk bud på netop at folde kærligheden og længslen i vores egne hjerter ud, for så at kunne gå ud i verden med den vibration og smitte hele verden med kærlighed 

For at noget nyt kan begynde, må vi vove afskeden med det, vi er i

Praktisk information:

Du finder mig i Gundsølille ved Roskilde, ude på landet, hvor der er fuglesang og udsigt over marker.  (Der går bus fra Roskilde lige til døren)

Du skal afsætte 4 timer til vores første møde, som kun kan finde sted ansigt til ansigt. Mentorsessionerne herefter kan også foregå online eller over telefon.

Undervisningsdagene i livsuddannelseforløbet foregår i tidsrummet mellem 10-14 efter aftale med dig.

Så hvad gør du nu, hvis du ønsker et livsforandrende mentorforløb og et livskompas?

Du skriver til mig via kontaktformularen  eller du sender mig en sms på 21 43 51 34

Eller du kontakter mig for en uforpligtende og gratis afklarende samtale.

Kærligst Charlotte

Ps. Ønsker du et forløb, som er udformet anderledes, så kontakt mig. Jeg er altid åben overfor at skræddersy forløb efter dine individuelle behov.

Livet skal ikke bare overstås!

Klar til at give slip på dine bekymringer?

Tilmeld dig her og modtag straks dit første værktøj.