Inspirerende fællesskab med andre kvinder..

Mit navn er Charlotte Hyldgaard,

Jeg hjælper soloselvstændige kvinder fra overvældelse og tvivl til retning, mental styrke og  handlekraft!

Kan du nikke genkendende til nogle af disse udsagn?

Du oplever, at du har mistet overblikket og din kurs.

Du mangler energi og overskud og har en følelse af, at du skal hive dig selv op ved nakkehårene.

Du fortaber dig i overspringshandlinger.

Du er bange for at stå tydeligt frem og brande dig selv.

Du har svært ved at finde ind til kernen af, hvad du gerne vil bidrage med.

Så vil du få stort udbytte af gruppe mentorforløbet for soloselvstændige:

 • Du finder din retning i din virksomhed.
 • Du når ind til kernen af hvad du gerne vil bidrage med
 • Du finder frem til din favoritkunder
 • Du får et nyt, modigt og fleksibelt mindset
 • Du opnår viljestyrke og handlekraft
 • Du lærer at slippe bekymringer og tankemylder
 • Du får roen til at se indad og finde frem til dine dybeste værdier og følge dit hjertes guiding.
 • Du får den bedste personlige kalender i verden til at holde dig fast i handling og forandring.
 • Du får støtte fra en engageret og dygtig mentor med 25 års erfaring, som støtter dig gennem 6 måneder

Gruppeforløbet er udarbejdet specielt til dig, som  trives med at være en del af et støttende fællesskab af andre soloselvstændige kvinder.

I forløbet vil du lære andre skønne kvinder at kende, som kan udvikle sig til tætte, facadefri relationer. Hvor du kan være dig selv med alt, det du indeholder, og hvor du kan få støtte og inspiration med mulighed for, at I kan løfte hinanden.

Der er maksimalt 10 kvinder på holdet, så jeg har rig mulighed for at støtte engageret og helhjertet op om dig. Samtidig vil jeg facilitere forløbet undervejs og holde jer skarpt, målrettet og kærligt på sporet og til ilden.

Forløbet fordrer, at du er villig til at tage handling og at indgå i et forløb, som er positivt livsforandrende på alle dine livsområder, men med særlig vægt på din virksomhed.

Gruppe mentorforløb for soloselvstændige kvinder

Trin 1: Find din unikke retning med udgangpunkt i dine inderste personlige og professionelle drømme og værdier

Vi starter med en intensiv dag sammen, hvor du når ind til essensen af dine drømme, værdier og længsler. Du får udarbejdet et work/life heartmap, som bliver dit fremtidige kompas. Du finder ind til kernen af, hvad du ønsker at bidrage med her i livet, både arbejdsmæssigt og privat og får udarbejdet en helt konkret og håndgribelig retning. Når du går herfra, er det med en specifik plan for, hvad du vil handle på det næste år.

Trin 2: Opnå et stærkt og bekymringsfrit mindset, så du bliver tydelig og skarp i din branding

Du får virksomme mentale værktøjer. Du lærer at slippe bekymringer og frygt  med udgangspunkt i den allernyeste viden om metakognitiv terapi og opnår et stærkt og fleksibelt mindset. Du lærer at være tydelig, autentisk og klar i din branding og din kommunikation.

Trin 3: Få fanden-i-voldsk-handlekraft og hold fremdrift og fokus i din virksomhed

Du lærer en effektiv måde til at skabe handling, som du vil kunne bruge på alle dine livsområder. Arbejdsmæssigt og privat. Du vil stoppe med at overtænke, udskyde, vente på det rigtige øjeblik og lytte til din egen negative overbevisninger. Du vil få den vildeste handlekraft, så du får taget action på dine arbejdsmæssige og private drømme og rent faktisk tør udleve dem.

Fremover lader du dig ikke nøje, men tillader dig selv VIRKELIG at leve livet og få det allerbedste ud af det.

 • I facebookgruppen, som jeg opretter hemmeligt til jer, støtter I hinanden og får masser af støtte og inspiration fra mig.
 • Du har mig under hele forløbet som livlinie og kan række ud efter mig og de andre i facebookgruppen, hvor jeg tjekker ind dagligt. Herudover er der undervejs 2 personlige mentorsessioner, hvor der er fokus på dine individuelle udfordringer og behov.

Forløbet indeholder:

 • 3 livsforandrende workshopdage, hvor du lærer de metoder og værktøjer, der hælper dig med at finde din kurs i livet med udgangspunkt i dit hjerte og dine personlige værdier.
 • De nyeste metakognitive redskaber, der hjælper dig med at slippe bekymringer, tage handling og blive mental stærk
 • Medlemskab af lukket facebookgruppe med kontinuerlig sparring og støtte
 • 2 individuelle mentorsamtaler undervejs med fokus på dine særlige udfordringer og behov for støtte
 • Den mest powerfulde journal i verden, som hjælper dig med at skabe overblik, få overblik og energi.
 • Lækker økologisk forplejning ved workshopdagene
 • Den smukkeste udsigt, med udsigt til marker og storke 😉
 • Alt mit materiale, som kan inspirere og udvikle dig

Din mentor:

Med mig som mentor, vil du opleve engagement, hjertevarme og humor.

Jeg har en solid faglig baggrund med op til flere certificerede uddannelser og en grunduddannelse som ergoterapeut.

Læg dertil 25 års erfaring fra arbejdet med menneskers udvikling. Det betyder, at du kan være 100 % tryg ved mine kompetencer.

Du kan læse mere om mig og min baggrund her:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Loona Magdalena, Selvstændig

” Forløbet har været medvirkende til at jeg er, hvor jeg er idag. Med min forretning i succes. Har tjent min første million på 6 måneder. Har fundet manden i mit liv. Flytter i hus om en måned. Lever af det jeg brænder allermest for i denne verden. Jeg havde min bussines som fokus, da jeg for knap et år siden, deltog i en sådan begivenhed, med Charlotte som guide. Alt er blevet opfyldt. Af det jeg puttede på mit Map. Det hele. Så vanvittigt ! Anbefaler på det varmeste! Det er det hele værd !!! I promise!”

Charlotte Andresen Vilsholm, Tekstforfatter

“Det bedste ved dine metoder er helt klart, at der arbejdes på en måde, hvor formuleringerne “testes” af begge hjernehalvdele. Jeg oplever, at man dermed OGSÅ kommer “under overfladen”, udenom det tillærte og over i det følelsesmæssige. Resultatet bliver samlet klart mere autentisk – hvilket øger kvaliteten af ens beslutninger efterfølgende. Absolut anbefalelsesværdigt – ikke mindst for den, der måske søger en ny retning i sit liv.”

Anette Ciraklar, Coach

”Heart Mapping gav mig en ro og blev en kæmpe øjenåbner for hvad jeg skal have fokus på i mit liv. Når jeg kigger på mit Heart Map bliver jeg fuld af fortrøstning og håb omkring hvad der er det vigtigste i mit liv, og det fylder mig med taknemmelighed. 
Hele processen var fin, men også grænseoverskridende, hvilket for mig kun er positivt. Jeg skal rykkes lidt ud over kanten for at se hvilken retning jeg skal i. 
Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen. ”

Anja Smed, Åndedrætsterapeut

”Mit Heart Map, er mit kompas til at finde vej til præcis det mit hjerte, dybest inde, længes efter lige nu og her.

Og det virker! Allerede dagen efter handlede jeg på flere af mine delmål og energien flød meget mere frit gennem dagen – jeg hvilede mere i mine opgaver – og det gav ro, plads til kærlighed og plads til nærvær – som er mine tre værdiord på mit Heart Map 

Smukke, smukke omgivelser!

Heart Mapping er et fantastisk bud på netop at folde kærligheden og længslen i vores egne hjerter ud, for så at kunne gå ud i verden med den vibration og smitte hele verden med kærlighed 

Livet skal ikke bare overstås! Det skal leves!

Praktisk information:
Forløb starter løbende og varer 6 intensive måneder.

Workshops afholdes i Gundsølille ved Roskilde og mentorsessionerne enten over skype eller telefon. (Der går bus fra Roskilde lige til døren)

Investering er 995,- ex moms per måned.

I alt 5970,-ex moms

Så hvad gør du nu, hvis du ønsker et livsforandrende mentorforløb, hvor du finder din kurs i livet, får et stærkt mindset og den vildeste handlekraft?

Du skriver til mig via kontaktformularen  eller du sender mig en sms på 21 43 51 34.

Du kan også bestille tid til en  introsamtale og høre nærmere.

Kærligst Charlotte

Giv dig selv muligheden for ro, refleksion og eftertanke i omgivelser, hvor du kan se langt og får freden til at lytte til din egen indre stemme.

Metoder:

Heart Mapping er en velafprøvet metode med dokumenteret effekt, som kombinerer meditation, coachende spørgsmål og en kreativ proces.

Metoden er inspireret af Goal Mapping, udviklet af Bryan Mayne, som siden 1995 har hjulpet mere end 4 millioner mennesker med at opnå succes i deres liv.

Jeg har valgt at videreudvikle min egen metode, som ikke er drevet af ydre præstation og mål, men på indre værdier og byggende på mentoring og mindfulness.

I Heart Mapping anvender du skiftevis din venstre konkrete hjernehalvdel og din højre kreative og på den måde, når du forbi dine ydre begrænsninger og helt ind til dine ubevidste værdier og drømme.

Metakognitiv terapi er udviklet af psykolog og professor Adrian Wells og har dokumenteret effekt. Jeg har taget min uddannelse som metakognitiv stressmentor hos metakognitivt Institut og herfra stammer metoderne.

Kontakt mig