Charlotte Hyldgaard

“Livet skal ikke bare overstås!”

Min baggrund

Lidt om mig

Jeg har i hele mit arbejdsliv arbejdet med menneskers udvikling, 25 års erfaring kan jeg tilbyde dig. Så du kan være tryg i mine hænder.

Jeg vil hjælpe dig med al min ekspertise og alt mit hjerteblod. Jeg gør ingenting halvt, så forpligter du dig til et forløb, så går vi vejen SAMMEN!

Med i min bagage har jeg følgende uddannelser:

  • Mentor
  • Ergoterapeut
  • Certificeret life-, business og stresscoach.
  • NLP practitioner
  • Mindfulness practitioner
  • Metakognitiv stress-mentor

Privat er jeg mor til tre, Patrick på 25, Thea på 19 og Anna på 14 år.

Selv er jeg 49 år.

Jeg har været gift med min mand Gert i 18 år. Gert er landmand og er derudover selvstændig med et brændselsfirma. Og så er han min klippe.

Vi bor på landet i en lille landsby udenfor Roskilde, sammen med to høns (ræven har desværre lige ædt den tredje) og to katte.

Sagt om mig:

“Charlotte har en ganske fin og kærlig måde at hjælpe på vej, og jeg følte mig tryg i hele processen”

“Fantastisk kvinde, mild og blid. Men skarp i analysen. Fantastisk til at guide, uden at stå i vejen. Formår at få en til at gå forrest, så det der kommer op er ens eget.”

“Charlotte er rolig, professionel og yderst kompetent som guide i dette forløb, forstår både at give ro, styre og udfordre alt efter situationen.

Charlotte guider dig kærligt igennem, og holder dig på sporet med opmuntrende vejledning, så du går derfra med en hel ny indsigt og en følelse af at være blevet bevidst på et nyt plan”

“Det er ikke nemt at sidde overfor et menneske, man ikke kender og åbne op for hvor mislykket, ulykkelig, magtesløs man føler sig. Men det var temmelig nemt overfor Charlotte. Hun er empatisk, lyttende, tydelig og forståelig i de teknikker og hjemmeopgaver man får for. Og hun er meget lattermild. Et dejligt plus.”

Min egen historie

Har Charlotte selv livserfaring og en bagage, der gør hende i stand til at forstå mig, tænker du måske?

Og svaret er ja! Livet har bragt mig ud af kurs flere gange, jeg har stået ved adskillige skilleveje. Jeg har på mange måder en tung bagage, som jeg har forsonet mig med og ar på krop og sjæl, som jeg har lært mig ikke længere at “kradse i”.

Min baggrund har immervæk gjort mig til det menneske, som jeg er i dag, med den indsigt og rummelighed, det har ført med sig.

Min første skillevej stod jeg ved som ganske ung, da mine forældre blev skilt, deres virksomhed gik konkurs, min far blev psykisk syg, og alt blev kaos. Den næste indfandt sig, da jeg tidligt blev gravid og besluttede mig for at beholde barnet, trods det ikke var faderens ønske. Det var år, som gav ben i næsen. Efter et par år som alenemor fandt jeg min nuværende mand, som jeg fik to piger med, og mit private liv faldt på plads.

Herefter kom de arbejdsmæssige skilleveje. Jeg har prøvet det meste af i mit arbejdsliv, og har gang på gang været nødt til at justere min kurs pga. en nysgerrighed og en passion, som ofte ledte mig på afveje.

Jeg husker særligt arbejdet indenfor det kommunale område, hvor rammer og lovgivning efterhånden blev så snævre, at jeg ikke længere kunne være tro overfor mine egne værdier og menneskesyn.

Det fik mig dengang til at sige op og til at springe ud som selvstændig coach. Her blev jeg dog i første omgang medløber hos en coach kollega, der brændte for at undervise topledelsen i det danske erhvervsliv. Det gik forrygende, men jeg gav køb på mig selv endnu engang, og efter et stress sammenbrud, måtte jeg ind og mærke efter og finde tilbage til min egen vej.

Jeg fandt den og havde i rigtig mange år et godt arbejdsliv som lønmodtager, mens jeg uddannede mig videre indenfor personlig udvikling. Indtil den dag, jeg igen kunne mærke, at der skulle noget nyt til. Jeg var ved at brænde ud i mit arbejde og kastede mig ud som selvstændig igen og fandt tilbage til arbejdsglæden. Lige indtil jeg igen mærkede, at jeg var kommet ud af kurs. Mine arbejdsopgaver havde taget en drejning efter efterspørgelsen og ikke i tråd med min dybeste passion. Så på ny måtte jeg tage et valg, sige den sikre vej og indtjening farvel og vælge den vej, som mit hjerte brændte for. Den vej går jeg på i dag, og jeg nyder det til fulde!

Undervejs har jeg selv navigeret efter Heart Maps, som har været med til at holde mig tro mod mine værdier. For livet har det sq med at bringe dig ud i usikkert farvande og ud af kurs, særligt hvis du ikke tillader sig selv at stoppe op, lytte efter og ændre retning.

I dag har jeg gjort det til min levevej at hjælpe mennesker, som af forskellige årsager befinder sig ved en skillevej, og som er villige til at gå motiveret og handlekraftigt til værks for at skabe et liv fyldt af glæde og mening.

Mennesker, som er livsmodne, pligtopfyldende og reflekterende, men som har brug for en støttende hånd til at finde deres nye kurs i livet. Mennesker, som livet udfordrer, som kender til den nagende utilfredshed og måske også til stressen, der viser sig, når man for længe har været sig selv utro.

Livet er så kort, det skal ikke bare overstås!

Det skal leves!

Og det bliver så meget lettere og sjovere, når vi står sammen og støtter hinanden undervejs.

Vil du med på rejsen ?!

Book en tid til en gratis samtale her

Det tror jeg på

Jeg tror på, at dit liv skal give mening.

Jeg tror på at sætte spor og allerhelst i menneskers hjerter.

Jeg tror på, at du skal stille dig selv spørgsmålene: Hvad vil livet med mig? Hvordan kan jeg bedst bidrage?

JEG vil leve, elske, lære og gøre en forskel, og det gør jeg bedst ved at støtte dig i at leve et liv fyldt af mening og værdi.

Mine grundlæggende arbejdsværdier er engagement, professionalisme og humor.

Og det vil du kunne mærke, når du møder mig.

For mig er mentorskabet en hjertesag.

Klar til at give slip på dine bekymringer?

Tilmeld dig her og modtag straks dit første værktøj.