7 tips til mere hverdagsglæde

1. Kast dig ud i noget nyt. Afprøv en ny madopskrift mindst en gang om ugen. Gå til en teaterforestilling eller koncert, du normalt ikke ville vælge. Afprøv en spændende ukendt restaurant.

2. Se dine venner noget mere. Sæt det i system, så I ses mindst en gang om måneden. Sæt hinanden stævne på en cafe eller restaurant en hverdag og snak et par timer, så det er let at gå til.

3. Brug din krop. Meld dig til en motionsform, som du synes er sjov, i stedet for en pligt. Aftal evt. med en ven, at I går til det sammen.

4. Genoptag din barndomspassion. Find hæklenålen, frimærkesamlingen, malerpenslen eller guitaren frem af gemmerne og fordyb dig i en hobby.

5. Forkæl dig selv. Drik et glas champagne en mandag aften, tag et varmt bad, køb et lækkert stykke chokolade eller sæt dig i en behagelig stol med en god bog.

6. Gør lidt ekstra ud af din påklædning. Tag en flot, farvestrålende kjole på, selv om der ingen særlig anledning er. Ifør dig en lækker skjorte en hverdagsaften. Nyd den følelse af velbehag, det giver dig og givetvis også andre. 😉

7. Nær din krop. Husk de inderlige kys og kram, selv i hverdagen. Har du ingen at kysse på, så kram lidt ekstra med dine venner, eller bestil en tid til velværemassage.

Kærligst Charlotte

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply